Fasole verde cu ciuperci Shiitake

Fasole verde cu ciuperci Shiitake
Fasolea verde cu ciuperci Shiitake este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciuperci shiitake, ulei de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu ciuperci Shiitake, Fasole verde prăjită cu ciuperci Shiitake și usturoi, și Se amestecă: Fasole verde și ciuperci Shiitake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați capetele fasolei. Lăsați fasolea întreagă sau tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
2
Așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cratiță sau tigaie (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Așezați fasolea verde în coșul cu aburi. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Abur 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
4
Gatiti migdalele intr-o tigaie grea negreasa la foc mediu-mic 5 pana la 7 minute, amestecand frecvent pana incepe rumenirea, apoi amestecand continuu pana se rumeneste si parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îndepărtați tulpinile dure de ciuperci; tăiați ciupercile în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6
Încălziți uleiurile de măsline și susan în tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti ciupercile si usturoiul in ulei 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă sosul de soia și fasolea verde. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand fasolea verde este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Semințe De SusanSemințe De Susan
MăslineMăsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista