Fasole verde cu ciuperci Shiitake
Fasolea verde cu ciuperci Shiitake este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciuperci shiitake, ulei de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu ciuperci Shiitake, Fasole verde prăjită cu ciuperci Shiitake și usturoi, și Se amestecă: Fasole verde și ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați capetele fasolei. Lăsați fasolea întreagă sau tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cratiță sau tigaie (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Așezați fasolea verde în coșul cu aburi. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Abur 10 minute.
Gatiti migdalele intr-o tigaie grea negreasa la foc mediu-mic 5 pana la 7 minute, amestecand frecvent pana incepe rumenirea, apoi amestecand continuu pana se rumeneste si parfumat.
Îndepărtați tulpinile dure de ciuperci; tăiați ciupercile în felii de 1/4 inch.
Încălziți uleiurile de măsline și susan în tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti ciupercile si usturoiul in ulei 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă sosul de soia și fasolea verde. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand fasolea verde este crocanta.