Fasole verde cu ceapă eșalotă și coajă de clementină
Fasolea verde cu ceapă eșalotă și coaja de clementină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 74 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, fasole, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Somon Cu Fasole Verde Și Coajă De Lămâie, Fasole verde de alune cu coajă de lămâie și ulei de trufe, și Fasole Verde La Grătar Cu Usturoi Și Coajă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un stoc de 4 1/2 - până la 5 litri la jumătate cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Umpleți un bol cu apă rece și câteva căni de gheață.
Adăugați fasole verde în apa sărată clocotită. Gatiti 3-5 minute sau pana la al dente.
Scurgeți și șocați fasolea imediat în baia de gheață. Când se răcește, se scurge și se usucă. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 30 de minute sau până la 1 zi.
Combinați untul și uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie de sot și SOT și 1 linguriță de coajă până la translucid și moale, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute.
Se adaugă fasolea și se condimentează cu sare și piper kosher. Se sotează până se încălzesc fasolea, aproximativ 30 de secunde.
Transferați în platoul încălzit, garnisiți cu restul de 1 linguriță de coajă și serviți imediat.