Fasole verde cu ceapă eșalotă și coajă de clementină

Fasole verde cu ceapă eșalotă și coajă de clementină
Fasolea verde cu ceapă eșalotă și coaja de clementină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 74 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, fasole, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Somon Cu Fasole Verde Și Coajă De Lămâie, Fasole verde de alune cu coajă de lămâie și ulei de trufe, și Fasole Verde La Grătar Cu Usturoi Și Coajă De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un stoc de 4 1/2 - până la 5 litri la jumătate cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Umpleți un bol cu apă rece și câteva căni de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați fasole verde în apa sărată clocotită. Gatiti 3-5 minute sau pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți și șocați fasolea imediat în baia de gheață. Când se răcește, se scurge și se usucă. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 30 de minute sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Combinați untul și uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie de sot și SOT și 1 linguriță de coajă până la translucid și moale, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă fasolea și se condimentează cu sare și piper kosher. Se sotează până se încălzesc fasolea, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
6
Transferați în platoul încălzit, garnisiți cu restul de 1 linguriță de coajă și serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista