Fasole verde cu ardei colorați (Dimensiunea mulțimii)
Fasolea verde cu ardei colorați (Dimensiunea mulțimii) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 55 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ardei gras, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Fasole verde cu ardei colorați (Dimensiunea mulțimii), Fasole Afumată Cu Cârnați (Mărimea Mulțimii), și Minestrone De Dimensiuni Mari.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, gătiți fasolea verde pe aragaz, conform instrucțiunilor de pe pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
2
Scurgeți; așezați fasolea pe farfurie și acoperiți ușor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, muștarul, busuiocul și cimbru; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Muștar
Busuioc
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ulei în aceeași tigaie; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ardei grași; gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand frecvent, doar pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6
Adăugați fasole verde și amestec de lămâie la ardei; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Ardei
Lămâie
7
Se presara cu sare; gatiti 2-3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
8
Se servește presărat cu piper negru proaspăt măcinat.