Fasole Verde Cremă
Nevoie de o garnitură vegetariană? Fasolea verde cremă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 177 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, sare, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole cremă și cartofi, și Pui cu cremă peste fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topiți 1 lingură de unt; se amestecă fulgii de porumb și se lasă deoparte. Topiți untul rămas într-o cratiță mare. Se amestecă făina, sarea, piperul, ceapa și zahărul; se încălzește și se amestecă până la bule. Reduceți căldura; se adaugă smântâna și se amestecă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 2 minute (nu fierbeti). Îndoiți fasolea.
Lingura într-un Uns 1-1 / 2-qt. vas de copt.
Se presară cu amestec de brânză și fulgi de porumb.
Se coace, neacoperit, la 400 cm.timp de 20 de minute sau până se încălzește.