Fasole Verde Cremă

Fasole Verde Cremă
Nevoie de o garnitură vegetariană? Fasolea verde cremă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 177 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, sare, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole cremă și cartofi, și Pui cu cremă peste fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți 1 lingură de unt; se amestecă fulgii de porumb și se lasă deoparte. Topiți untul rămas într-o cratiță mare. Se amestecă făina, sarea, piperul, ceapa și zahărul; se încălzește și se amestecă până la bule. Reduceți căldura; se adaugă smântâna și se amestecă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 2 minute (nu fierbeti). Îndoiți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Lingura într-un Uns 1-1 / 2-qt. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se presară cu amestec de brânză și fulgi de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Se coace, neacoperit, la 400 cm.timp de 20 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista