Fasole Toscană Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea toscană cu aragaz lent. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 292 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Un amestec de sare și piper, salvie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Curcan și fasole toscane cu aragaz lent, Pui și fasole toscane gătite lent, și Aragaz Lent Toscan Oală Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea, usturoiul, Salvia, 1 linguriță. sare și 8 căni de apă în aragaz lent. Acoperi; gatiti la mare pana cand fasolea este frageda, aproximativ 3 ore si 15 minute.
Scurgeți amestecul; aruncați usturoiul și salvia. Se condimentează cu sare și piper. Lingură în boluri; stropiți fiecare porție cu 1 linguriță. ulei de măsline.