Fasole roșie și cotlet de porc
Fasolea roșie și cotletul de porc necesită aproximativ 9 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.98 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 479 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de frunze de dafin, cotlet de porc, șuncă de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Cotlet de porc cu orez și fasole, Cotlet de porc cu fasole albă, și Fasole Lima și cotlet de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea roșie într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Alternativ, puteți aduce fasolea și apa la fierbere într-o oală mare la foc mare. După fierbere, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
Așezați fasolea înmuiată într-o oală mare și acoperiți cu 1/2 inch de apă. Se amestecă ceapa, usturoiul, roșiile tăiate cubulețe, frunza de dafin, fierberea crabului, sarea de țelină și fulgii de ardei roșu. Cuibărește șunca afumată adânc în fasole. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când fasolea este în mare parte fragedă, aproximativ 1 oră.
Descoperiți fasolea, îndepărtați șunca de șuncă și amestecați bine.
Așezați Cotletele de porc în oală și acoperiți cu fasole. Creșteți căldura la mediu și fierbeți până când Cotletele de porc nu mai sunt roz în centru, fasolea este complet fragedă, iar amestecul s-a îngroșat puțin, aproximativ 20 de minute. În timp ce Cotletele de porc se gătesc, scoateți carnea din șunca de șuncă și tăiați-o în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii. Se amestecă carnea de șuncă în fasole și se condimentează cu sare și piper înainte de servire.