Fasole Prăjită În Stil Nou (Frijoles Refritos Estilo Nuevo)
Fasole nou stil Refried (Frijoles Refritos Estilo Nuevo) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 332 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, aripă de curcan, cilantro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Fasole Prăjită: Frijoles Refritos, Frijoles Refritos (Fasole Prăjită), și Frijoles Molidos (Fasole Prăjită).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o cratiță medie.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați fasolea, șunca de șuncă și cilantro.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi ingredientele cu 2 inci. Aruncați frunzele de dafin și aduceți apa la fierbere, apoi reglați căldura astfel încât să fiarbă ușor. Gatiti fasolea pana se inmoaie, aproximativ 2 ore. Fii cu ochii pe fasole; acestea ar trebui să fie întotdeauna acoperite de lichid. Când lichidul atinge nivelul fasolei, completați-l cu apă rece. Spre sfârșitul gătitului, ușurați lichidul pe care îl adăugați; scopul este de a avea fasolea abia acoperită cu lichid până când sunt fragede.
Scurgeți fasolea, rezervând lichidul. Aruncați aripa de curcan sau șunca de șuncă și frunzele de dafin. (Lăsați cilantro-ul cu fasolea.)
Puneți amestecul de fasole într-un procesor de bucătărie și procesați, adăugând treptat suficient din lichidul rezervat, până când fasolea este consistența cartofilor piure. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Movilați fasolea pe un platou și garnisiți cu chipsuri de tortilla și felii de ridiche, dacă folosiți. (Fasolea poate fi preparată cu până la 30 de minute în avans. Întoarceți fasolea în cratiță și păstrați-o caldă la foc foarte mic.)