Fasolea Pinto în stil fermă cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,27 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 372 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, oțet de cidru, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Pinto Cu Aragaz Lent, Fasole pinto pentru grătar cu aragaz lent, și Salată de fasole Pinto, roșii și ceapă cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un castron mare și culegeți-le, aruncând orice fasole sau pietre sparte. Acoperiți fasolea cu cel puțin 3 inci de apă rece și lăsați-le să se înmoaie neacoperite la temperatura camerei timp de cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge într-o strecurătoare și se pune într-un aragaz lent de 3 litri sau mai mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Adăugați ingredientele măsurate rămase, cu excepția cârligului de șuncă și amestecați până se combină. Cuibărește cârligul de șuncă în centrul amestecului din partea de jos a aragazului lent. Acoperiți și gătiți până când fasolea este fragedă și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 6 ore la maxim sau 7 până la 8 ore la minim. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Dacă doriți, scoateți cârligul de șuncă pe o tăietură. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea din os (aruncați pielea și osul), tăiați-o în bucăți de mușcătură și amestecați-o înapoi în fasole.