Fasole neagră venezueleană

Fasole neagră venezueleană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea neagră din Venezuela. O porție conține 58 de calorii, 3 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 10 cenți per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chimion măcinat, oregano, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Supa venezueleană de fasole neagră și chorizo, arepas de fasole neagră venezueleană con Queso și salata de fasole de sud-vest cu fasole neagră, mazăre cu ochi negru, pepp sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune fasolea într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inchi. Aduceți la fierbere; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 1 ora.
3
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul. Întoarceți fasolea în tigaie; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inchi. Aduceți la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când fasolea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți fasolea și rezervați 2 căni de lichid. Aduceți fasolea și lichidul rezervat în cuptorul olandez. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Scoateți jumătate din amestecul de fasole și pasați bine; se intoarce la tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când fasolea ating consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista