Fasole neagră picantă cu aragaz lent și Chili la grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Fasole neagră picantă cu aragaz lent și Chili la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 285 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare sunt Chili Picant La Grătar Cu Fasole Neagră, Slow Cooker Dovleac Negru Fasole Chili, și Friptură cu aragaz lent și Chili de fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Încălziți fasolea și 10 căni de apă până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 10 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei aproximativ 8 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda si maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
4
Așezați fasolea în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați 4 căni de apă și amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 10 până la 12 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă roșiile, sosul de grătar, chili, sosul adobo și legumele congelate se sfărâmă. Acoperiți și gătiți la foc mare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Veggie Se Sfărâmă
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(poate înlocui Mozzarella)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Serviți chili presărat cu ardei gras și coriandru.
Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Boneshaker Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.