Fasole neagră perfectă

Fasole neagră perfectă
Perfect Black Beans durează aproximativ 13 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 221 de calorii. Pentru 43 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 893 ar spune că a fost perfect. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Un amestec de ceai verde, căței de usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 99%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole neagră perfectă, Salată de fasole de sud-vest cu fasole neagră, Mazăre cu ochi negru, Pepp și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Cu o seară înainte, înmuiați fasolea neagră într-o oală mare cu apă. A doua zi, clătiți fasolea, acoperiți cu 3 căni de apă proaspătă și aduceți la fiert la foc mare. Reduceți focul și fierbeți acoperit timp de 30 de minute, îndepărtând orice spumă. Se amestecă ceapa și se fierbe încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața LocalăDisponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală
Pentru Dimensiunea LorPentru Dimensiunea Lor
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat (aproximativ 1 Intreg)1/2 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat (aproximativ 1 Intreg)
3
Se adaugă usturoiul, oregano, chimenul și fulgii de ardei roșu și se fierbe fără acoperire timp de 30 de minute, amestecând din când în când. Se amestecă zahărul și oțetul și se gustă înainte de a asezona cu sare și piper. Se transformă într-un castron mare de servire și se ornează cu ceață tocată.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme File De Vită, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (aproximativ 40 Cuburi)1 1/2 Kilograme File De Vită, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (aproximativ 40 Cuburi)
3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat
10 Tomate Medii (aproximativ10 Tomate Medii (aproximativ
40 Căței De Usturoi, Tocați40 Căței De Usturoi, Tocați
6 Ardei Portocali, Tocat Grosier6 Ardei Portocali, Tocat Grosier
1 Kg Pastramă Delicată Feliată1 Kg Pastramă Delicată Feliată
1 Lb. Aluat De Pizza Preparat1 Lb. Aluat De Pizza Preparat
ChimenChimen
Arc De CiocolatăArc De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp MărunțităAmbalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp Mărunțită
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista