Fasole neagră perfectă
Perfect Black Beans durează aproximativ 13 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 221 de calorii. Pentru 43 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 893 ar spune că a fost perfect. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Un amestec de ceai verde, căței de usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 99%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole neagră perfectă, Salată de fasole de sud-vest cu fasole neagră, Mazăre cu ochi negru, Pepp și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Cu o seară înainte, înmuiați fasolea neagră într-o oală mare cu apă. A doua zi, clătiți fasolea, acoperiți cu 3 căni de apă proaspătă și aduceți la fiert la foc mare. Reduceți focul și fierbeți acoperit timp de 30 de minute, îndepărtând orice spumă. Se amestecă ceapa și se fierbe încă 30 de minute.
Se adaugă usturoiul, oregano, chimenul și fulgii de ardei roșu și se fierbe fără acoperire timp de 30 de minute, amestecând din când în când. Se amestecă zahărul și oțetul și se gustă înainte de a asezona cu sare și piper. Se transformă într-un castron mare de servire și se ornează cu ceață tocată.;