Rețeta de fasole neagră Cajun cu cârnați și porumb este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Acest fel principal are 414 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de usturoi, cârnați kielbasa, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Fasole neagră Cajun cu cârnați și porumb, Fasole neagră Cajun și orez, și Fasole neagră Cajun și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se amestecă amestecul de porumb, cârnați, sare, cimbru și piper. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand porumbul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Se amestecă roșiile și fasolea; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se incinge.