Fasole Mexicană Cu Aragaz Lent

Fasole Mexicană Cu Aragaz Lent
Rețeta de fasole mexicană cu aragaz lent este gata în aproximativ 7 ore și 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 17. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, amestecul de condimente taco, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent fasole mexicană și orez cu carne de porc, Carne de vită mexicană cu aragaz lent cu Creman de var și fasole Pinto, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent, cojile mexicane neumplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți fasolea și apa până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți fasolea. În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați fasolea și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore. Fasolea se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții17
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista