Fasole Mexicană Cu Aragaz Lent

Rețeta de fasole mexicană cu aragaz lent este gata în aproximativ 7 ore și 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 17. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, amestecul de condimente taco, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent fasole mexicană și orez cu carne de porc, Carne de vită mexicană cu aragaz lent cu Creman de var și fasole Pinto, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent, cojile mexicane neumplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți fasolea și apa până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 1 oră.
Scurgeți fasolea. În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați fasolea și ingredientele rămase.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore. Fasolea se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.