Rețeta de fasole mexicană cu aragaz lent este gata în aproximativ 7 ore și 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 17. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, amestecul de condimente taco, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent fasole mexicană și orez cu carne de porc, Carne de vită mexicană cu aragaz lent cu Creman de var și fasole Pinto, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent, cojile mexicane neumplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți fasolea și apa până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scurgeți fasolea. În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați fasolea și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore. Fasolea se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.