Fasole Masala Poriyal
Masala fasole Poriyal necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $6.54 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 641 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați pulpă de tamarind, semințe de muștar maro, ulei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ fasole franceză poriyal , cum se face fasole franceză poriyal, Cum se face fasole de morcov Poriyal / morcovul și fasolea se amestecă, și Fasole De Morcov Poriyal / Fasole De Morcov Thoran.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.