Fasole Fava cu Pesto și Cavatappi
Fasolea Fava cu Pesto și Cavatappi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 360 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, cățel de usturoi, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cavatappi de pui-Pesto cu parmezan, Cavatappi de 30 de Minute cu Pesto, ciuperci și roșii, și Cavatappi cu pesto de rucola și roșii Cherry.
Instrucțiuni
Scoateți fasolea din păstăi; aruncați păstăile. Gatiti fasolea in apa clocotita 1 minut.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Îndepărtați pielea exterioară din fasole; aruncați pielea.
Combinați busuiocul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Cu procesorul pornit, turnați încet ulei prin jgheabul alimentar și procesați până se omogenizează bine.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Combinați amestecul de paste și busuioc într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Adăugați fasole și roșii, aruncând pentru a combina.