Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars
Vanilla Bean Crincormme Brincormull ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 152 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole de vanilie, lapte degresat, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, și Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel. Pune deoparte.
Turnați laptele cu conținut redus de grăsimi într-o cratiță medie. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe, fasole, 3 linguri zahăr granulat și lapte uscat în tigaie.
Încălziți amestecul la foc mediu la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional cu un tel. Aruncați fasolea.Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul de lapte uniform între 6 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă.
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când centrul abia se mișcă când ramekin este atins.
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Combinați zahărul brun și apa într-o măsură de sticlă de 1 cană. Cuptor cu microunde la 30 de secunde; se amestecă până se dizolvă zahărul. Cuptor cu microunde la maxim 60 de secunde; se toarnă uniform peste fiecare desert, basculând rapid ramekins pentru a acoperi vârfurile de brles. (Va exista un strat subțire de zahăr topit.)