Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars

Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars
Vanilla Bean Crincormme Brincormull ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 152 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole de vanilie, lapte degresat, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, și Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Turnați laptele cu conținut redus de grăsimi într-o cratiță medie. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe, fasole, 3 linguri zahăr granulat și lapte uscat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
2% Lapte2% Lapte
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Lapte PrafLapte Praf
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Încălziți amestecul la foc mediu la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional cu un tel. Aruncați fasolea.Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul de lapte uniform între 6 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
5
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când centrul abia se mișcă când ramekin este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
8
Combinați zahărul brun și apa într-o măsură de sticlă de 1 cană. Cuptor cu microunde la 30 de secunde; se amestecă până se dizolvă zahărul. Cuptor cu microunde la maxim 60 de secunde; se toarnă uniform peste fiecare desert, basculând rapid ramekins pentru a acoperi vârfurile de brles. (Va exista un strat subțire de zahăr topit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Lasă să se întărească.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista