Fasole De Foc De Tabără
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, fasolea de foc de tabără ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 282 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pudră de chili, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 40 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole De Foc De Tabără, Hamburger cu foc de tabără și fasole, și Cartofi De Foc De Tabără.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Clătiți fasolea sub apă rece, sortând orice roci sau particule.
Așezați fasolea într-o oală cu jaretul de șuncă și acoperiți cu apă cu 2 inci. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți timp de 2 ore, verificând ocazional pentru a vă asigura că nivelul apei este bine.
Adăugați mai multă apă după cum este necesar.
Aruncați usturoiul, ardeii grași roșii și ceapa. Acoperiți și continuați să gătiți încă o oră sau două, amintindu-vă să verificați nivelul apei.
Adăugați pudra de chili, piperul negru și sarea (sau mai mult după gust). Apoi acoperiți și gătiți până când fasolea este minunată și fragedă, încă 20 până la 30 de minute. Lichidul trebuie să fie foarte gros și asemănător cu tocană, nu subțire ca o supă.
Serviți cu pâine de porumb ca masă sau lingură deasupra nachos, tacos etc.