Fasole cubaneză și orez
Fasole cubaneză și orez este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 10. O porție conține 227 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, ardeiul gras, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Fasole cubaneză și orez, Fasole roșie și orez în stil cubanez, și Fasole neagră cubaneză și orez.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Puneți fasolea, 2 căni de apă și următoarele 10 ingrediente (prin oregano) într-un aragaz lent electric; amestecați bine. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 5 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă oțetul și roșiile.
Se presară cu sos fierbinte, dacă se dorește.