Fasole cu unt de șalotă

Fasole cu unt de șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea cu unt de șalotă. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, zahăr auriu, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde Cu Unt Caramelizat-Șalotă, Fasole verde cu unt Balsamic-șalot, și Fasole cu rachetă și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sus, coadă și scoateți corzile din fasolea, apoi tăiați-le în diagonală în forme de diamant alungite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De FasoleFasole De Fasole
2
Topiți untul cu uleiul într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mic până la mediu. Răsturnați șalotele și prăjiți-le ușor timp de aproximativ 8 minute, sau până când sunt moi și foarte ușor colorate. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Între timp, aduceți la fiert o cratiță cu apă sărată și gătiți fasolea timp de 3 - 4 minute până când este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Se scurge bine.
5
Întoarceți căldura sub tigaie și adăugați zahărul și oțetul la șalotă. Se amestecă bine și apoi se lasă la bule timp de 1 minut. Aruncați fasolea și șalotele untoase împreună, fie în tigaie, fie în cratiță, în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Serviți într-un vas încălzit.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista