Fasole Cowboy

Fasole Cowboy
Fasole Cowboy necesită în jurul valorii de 2 ore și 22 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chile, slănină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 362 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole Cowboy, Fasole Cowboy, și Fasole Cowboy.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare, aduceți fasolea înmuiată, cârligul de șuncă, frunza de dafin, usturoiul, jalapeno și 5 căni de apă la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 2 ore sau până când fasolea este fragedă. Dacă fasolea absoarbe prea multă apă, adăugați 1 cană de apă după 1 oră și continuați să gătiți (amestecul de fasole ar trebui să rămână supă în timp ce gătiți). Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ham HockHam Hock
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Gatiti slanina intr-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare pana aproape crocanta, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 3 minute sau până când devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Transferați amestecul de slănină și ceapă în oală cu fasolea. Ștergeți tigaia curată. În aceeași tigaie gătiți chorizo la foc mediu până când este crocant, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, scoateți chorizo-ul și scurgeți-l pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FasoleFasole
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați la fasole. Condimentați ușor cu sare, dacă este necesar. Se amestecă fasolea la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SareSare
7
Scoateți frunza de dafin și cârligul de șuncă și aruncați-le. Se toarnă în boluri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ham HockHam Hock
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
8
Nota bucătarului: în loc să înmuiați fasolea, puteți folosi 3 cutii (15 uncii) clătite și fasole pinto scursă. Procedați ca mai sus, dar reduceți timpul de gătit la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
FasoleFasole
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 22 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista