Fasole Cowboy
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, fasolea Cowboy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 2651 calorii, 227G de proteine, și 172g de grăsime. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coada de șuncă, jalapele murate, ceapa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 364 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Fasole Cowboy, Fasole Cowboy, și Fasole Cowboy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o oală mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă. Înmuiați fasolea peste noapte și apoi scurgeți-o. Alternativ, aduceți o oală cu fasolea acoperită cu 2 centimetri de apă la fierbere, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se înmoaie timp de o oră, apoi scurgeți-o.
Încălziți grăsimea de slănină și uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau într-o altă oală cu capac cu fund greu la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si saut-ul timp de 3 minute, amestecand des, pana devine translucid si abia incepe sa se rumeneasca.
Se adauga usturoiul si saut-ul inca 1-2 minute.
Adăugați fasole, apă de șuncă, sare, cafea în ceapă, fierbeți la foc mic:
Adăugați fasolea scursă în oală cu ceapa.
Adăugați jaretul de șuncă, apa, puțină sare și cafeaua.
Se amestecă și se aduce la foc mic. Gatiti in acest fel timp de 50-60 de minute sau mai mult. (Unele fasole pot dura mai mult timp pentru a găti, mai ales dacă sunt mai în vârstă.) Fasolea ar trebui să fie comestibilă, dar totuși doar puțin fermă (nu moale moale).
Adăugați sos BBQ, fierbeți:
Adăugați sosul de grătar și amestecați pentru a combina. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea din cârligul de șuncă începe să se separe de os, până la 2 ore.
Verificați totul din când în când. Dacă fasolea începe să se descompună, trageți cârligul de șuncă și îndepărtați carnea de os.
Acidul din sosul de grătar ar trebui să ajute fasolea să-și păstreze forma.
Se adaugă sare după gust.
Adăugați jalape murat sau niște Tabasco după gust pentru puțină căldură.
Se servește cu puțină brânză rasă și ceapă roșie tocată deasupra.