Fasole Coapte De Casă

Fasole Coapte De Casă
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea coaptă de casă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole pinto, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Homemade BBQ fasole la cuptor, Fasole Coapte De Casă, și Fasole Coapte De Casă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sortează fasolea și alege orice fasole uscată sau pietricele mici. Clătiți-le bine într-o strecurătoare, adăugați-le într-un cuptor olandez mare și acoperiți cu 3 centimetri de apă. Aduceți fasolea la fiert timp de 2 minute. Acoperiți și lăsați să stea pe aragaz timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Scurgeți fasolea și clătiți din nou. Alternativ, puteți înmuia fasolea în apă peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Adăugați slănina în același cuptor olandez și gătiți la foc mediu, amestecând, până când slănina a redat o parte din grăsime, aproximativ 3 minute. Întoarceți focul până la mediu-înalt, adăugați usturoiul și ceapa și sotati până când slănina este aproape crocantă și usturoiul și ceapa sunt înmuiate, aproximativ 5 minute. Condimentați slănina cu un vârf bun de sare și piper și apoi amestecați pudra de chili, sotând timp de 1 minut pentru a prăji condimentul și până când este parfumat. Se amestecă 4 căni de apă, bulionul de pui, ketchup, melasă, zahăr brun, oțet balsamic, muștar și sos Worcestershire. Se amestecă fasolea, se aduce la foc mic, se acoperă cu un capac și se introduce la cuptor timp de 5 ore. Verificați fasolea la fiecare câteva ore pentru a da agitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Adăugați apă în oală, numai dacă este necesar, dacă fasolea pare uscată și pentru a preveni arderea acestora. Fasolea este gata când este fragedă și sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista