Fasole Coapte De Casă
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea coaptă de casă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole pinto, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Homemade BBQ fasole la cuptor, Fasole Coapte De Casă, și Fasole Coapte De Casă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Sortează fasolea și alege orice fasole uscată sau pietricele mici. Clătiți-le bine într-o strecurătoare, adăugați-le într-un cuptor olandez mare și acoperiți cu 3 centimetri de apă. Aduceți fasolea la fiert timp de 2 minute. Acoperiți și lăsați să stea pe aragaz timp de 1 oră.
Scurgeți fasolea și clătiți din nou. Alternativ, puteți înmuia fasolea în apă peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Adăugați slănina în același cuptor olandez și gătiți la foc mediu, amestecând, până când slănina a redat o parte din grăsime, aproximativ 3 minute. Întoarceți focul până la mediu-înalt, adăugați usturoiul și ceapa și sotati până când slănina este aproape crocantă și usturoiul și ceapa sunt înmuiate, aproximativ 5 minute. Condimentați slănina cu un vârf bun de sare și piper și apoi amestecați pudra de chili, sotând timp de 1 minut pentru a prăji condimentul și până când este parfumat. Se amestecă 4 căni de apă, bulionul de pui, ketchup, melasă, zahăr brun, oțet balsamic, muștar și sos Worcestershire. Se amestecă fasolea, se aduce la foc mic, se acoperă cu un capac și se introduce la cuptor timp de 5 ore. Verificați fasolea la fiecare câteva ore pentru a da agitație.
Adăugați apă în oală, numai dacă este necesar, dacă fasolea pare uscată și pentru a preveni arderea acestora. Fasolea este gata când este fragedă și sosul este gros.