Fasole Clasică Rapidă
Fasolea clasică rapidă este o fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu sodiu inferior, boia de ardei, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Fasole Clasică Rapidă, Fasole simplă și rapidă, și Cele mai bune fasole coapte vreodată {Kosher și rapid!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Gătiti slănina într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu-mare până când este crocantă.
Îndepărtați slănina cu o lingură pliată, rezervând picături.
Adăugați ceapă și crengute de cimbru în picături în tigaie; sotati 3 minute.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut. Se amestecă bulionul și ingredientele rămase; reduceți focul la mediu și gătiți, neacoperit, 10 minute sau până când este ușor gros, amestecând ocazional. Aruncați cimbru.
Se ia de pe foc; amestecați slănina. Se fierbe 4 minute sau până când bulele și marginile sunt cruste.