Fasole Cannellini cu usturoi și salvie
Fasolea Cannellini cu usturoi și salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, crenguță de salvie, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Fasole Cannellini Cu Usturoi Și Salvie, Fasole cremoasa Cannellini cu usturoi si Oregano, și Crockpot Rosemary & Usturoi Cannellini Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un castron mare. Acoperiți cuapă rece (cel puțin 6 căni) și lăsați să se înmoaie peste noapte.
Adăugați 8 căni de apă la temperatura camerei,2 linguri de ulei de măsline, usturoi, salvie și boabe de piper negru. Aduceți la foc mic foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu scăzut; fierbeți neacoperit 1 1/2 ore, agitând ocazional.
Se amestecă în 1 linguriță sare grosieră.Continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a păstra fasolea acoperită, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Coolbeans în lichid 1 oră.
Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea în vasul de servire, rezervând lichidul de gătit cu fasole, dacă doriți,dar aruncând usturoiul, salvia și boabele de piper. Se condimentează fasolelegust cu piper și mai multă sare grosieră.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și serviți.