Fasole Calypso, tocană de roșii și Poblano
Nevoie de un supă fără gluten și fără lactate? Fasolea Calypso, roșiile și tocanul Poblano ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 166 calorii. Dacă aveți frunze de dafin, căței de usturoi, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fasole Calypso Cu Slănină, Orez și fasole Calypso, și Fasole Calypso de ciocolată (remix).
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu-mare adăugați ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte adăugați ceapa, usturoiul, frunza de dafin și șunca; gătiți timp de 5 minute.
Adăugați fasolea și amestecați chimenul, chipotles, chiles, roșii și cilantro; condimentează cu sare și piper.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 1 inch și se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Scoateți frunza de dafin și aruncați; alegeți carnea din șuncă, aruncați osul și întoarceți carnea în oală. Gustați - l și reglați condimentele.
Se servește cu pene de var pentru garnitură.