Fasole albă și verde

Fasole albă și verde
Fasolea albă și verde este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 219 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, Chili verde de pui cu fasole albă, și Fasole albă înăbușită cu Chile verde și ierburi.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole verde. Se fierbe neacoperit 6 până la 8 minute sau până când este crocant; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
3
Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista