Fasole Albă Stewy
Fasolea albă Stewy este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, piper, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, și Gnocchi cu fasole albă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mic.
Adăugați șalotele și gătiți timp de 4 minute.
Adăugați usturoiul și verdeața și gătiți, amestecând frecvent, până când verdeața începe să se ofilească, 3 până la 5 minute.
Adăugați 1 lingură de suc de lămâie, zahărul brun, frunza de dafin, ardeiul roșu, bulionul și roșiile și sucurile acestora. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor până când verdeața este fragedă, aproximativ 15 minute.
Adăugați fasolea și gătiți timp de 5 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Condimentează cu sarea, piperul negru și (dacă se dorește) sucul de lămâie rămas.