Fasole albă cu salvie și ulei de măsline
Fasolea albă cu salvie și ulei de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, salvie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Fasole albă cu Prosciutto și salvie, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Mușchi de porc fiert cu roșii, fasole albă și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 3 inci și lăsați să se înmoaie peste noapte.
Scurgeți fasolea și reveniți la tigaie.
Adăugați 6 căni de apă rece, 1/4 cană de ulei, salvie tocată și usturoi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți parțial; fierbeți până când fasolea este doar fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Mișto. Acoperiți și păstrați la rece. Reîncălziți înainte de a continua.)
Folosind lingura cu fante, transferați fasolea în castron. Se acoperă cu mai mult ulei.