Fasole afumată de cod și Cannellini
Codul afumat și fasolea Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $5.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 808 calorii. 269 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, file de cod, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cod afumat și Cannellini, Fasole Cannellini și tocană de curcan afumată, și Fasole Cannellini.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de pește într-o tigaie mare cu crenguța de pătrunjel, frunze de dafin, boabe de piper și tulpină de țelină.
Se toarnă în apă și vin și se aduce la fierbere.Acoperiți tigaia cu folie și fierbeți peștele în lichidul de braconaj timp de 3-5 minute, în funcție de grosimea peștelui. Scoateți focul și scoateți peștele, înfășurând bucățile în folie pentru a se încălzi.Scoateți din tigaie toate, cu excepția a aproximativ 60 ml / - cană de lichid de braconaj. (Cantitatea depinde de adâncimea tigaiei. Veți avea nevoie doar de suficient pentru a vă încălzi prin fasole.)
Scurgeți fasolea conservată, clătindu-le într-o sită sau strecurătoare pentru a scăpa de orice gloopiness și adăugați-o în tigaie. Încălziți-le în lichidul de braconaj timp de aproximativ 3 minute.Opriți focul și așezați peștele deasupra fasolei în tigaie.
Adăugați uleiul, cea mai mare parte a pătrunjelului și arpagicul, dacă le folosiți, amestecând totul împreună și rupând peștele pe măsură ce mergeți.Verificați condimentul și transformați-l în câteva boluri sau pe farfurii, presărați cu un ultim pic de pătrunjel și mâncați, cu gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.