Farro Perlato Cereale
Cerealele Farro Perlato ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână farro perlato, fasole de vanilie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus 15 mai multe Farro S vei iubi pentru totdeauna, Ciuperci Farro și Porcini (farro Con Funghi), și Zuppa di Farro (supă italiană de Farro) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați farro într-un bol și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea la frigider timp de 8 ore până peste noapte.
Așezați farro într-o cratiță și acoperiți cu apă; amestecați un vârf de sare și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Amestecați laptele, zahărul, fasolea de vanilie cu semințele și un vârf de sare împreună într-o cratiță. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand zaharul este dizolvat si laptele este cald, 5-7 minute.
Îndepărtați fasolea de vanilie și adăugați farro în amestecul de lapte. Gatiti si amestecati pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.