Farofa e Couve com Toicinho

Farofa e Couve com Toicinho
Farofan e Couve com Toicinho ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 325 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, măsline umplute cu pimiento, gulere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Rafturi prăjite de miel cu piper Malagueta și crustă Farofa.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți gulerele. Tăiați și aruncați tulpinile dure. Stivați frunzele de guler și feliați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
2
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați slănina și ceapa până când slănina este crocantă și ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă jumătate din amestec (cu picături) într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați manioc și unt în tigaie. Se amestecă des până când maniocul este auriu și crocant (mușcă pentru a testa), 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă într-un castron deodată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei, acoperit cu măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Întoarceți amestecul rămas de slănină-ceapă în tigaie. Se amestecă aproximativ jumătate din gulere până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați gulerele rămase și amestecați până când toate sunt ofilite, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista