Farfalle cu Ragu de miel, Ricotta și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, rozmarin, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Farfalle cu Ricotta, mentă și mazăre, Gnocchi Ricotta la tigaie cu Ragu de miel, și Lasagna leneșă cu Ragu de miel, spanac și Ricotta.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați mielul; gătiți 5 minute, amestecând să se prăbușească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
3
Scoateți mielul din tigaie cu o lingură pliată; se presară cu 1/4 linguriță sare. Aruncați picăturile din tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 2 lingurițe de ulei, ceapă și morcov; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați rozmarin și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Întoarceți mielul în tigaie; adăugați vin. Creșteți căldura la mediu-mare; gătiți timp de 3 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați restul de 1/2 linguriță sare și piper. Se amestecă roșiile și bulionul; se aduce la foc mic. Acoperiți parțial și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
8
În timp ce sosul fierbe, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Scurgeți; întoarceți pastele în tigaie. Se amestecă 1 cană de sos și restul de 1 linguriță de ulei. Lingură 1 cană amestec de paste pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 3/4 cană de sos rămas, 2 linguri de ricotta și 1 lingură de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch