Farfalle cu Pesto de rucola
Farfalle cu pesto de rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de paste farfalle, roșii cherry, pesto de rucola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Farfalle de creveți cu Pesto de rucola, Rucola-Pesto De Nuc Farfalle, și Farfalle cu rucola și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere; adăugați fasole și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, aproximativ 1 minut. Cu un skimmer sau o lingură cu fante, scoateți din apă și transferați într-o strecurătoare; clătiți sub apă curentă rece până se răcește.
Aduceți apa înapoi la fierbere.
Adăugați farfalle și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, 14 până la 16 minute.
Într-un castron mare, amestecați pastele, fasolea și pesto de 3/4 cană. Dacă se dorește mai mult sos, adăugați până la 1/4 cană mai mult pesto. Se acoperă cu brânză și roșii cherry înjumătățite.