Farfalle cu cârnați, fasole Cannellini și Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farfalle cu cârnați, fasole Cannellini și Kale. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, ceapă, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă de varză și cârnați cu fasole Cannellini, Tocană De Pui Cu Fasole Kale Și Cannellini, și Fasole Picantă Dinosaur Kale Și Cannellini.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit; păstrați cald.
Scurgeți roșiile într-o sită mică peste un castron, rezervând 2 lingurițe de ulei; feliați roșiile.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați roșii feliate, 2 lingurițe rezervate ulei de roșii, ceapă și cârnați la tigaie; gatiti 10 minute sau pana cand carnatul se rumeneste, amestecand sa se crape.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut.
Adăugați condimente, piper și bulion în tigaie. Se amestecă varza; acoperiți și fierbeți 5 minute sau până când varza este fragedă. Se amestecă pastele, 1 cană de lichid de gătit rezervat și fasolea.