Falafel Prietenos Cu Veganii

Falafel Prietenos Cu Veganii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Orientul Mijlociu, așa că încercați Falafel-ul prietenos cu veganii. Această rețetă face 30 de porții cu 50 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 121 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, cartof, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Falafel Prietenos Cu Veganii, Bol De Falafel [Vegan], și Falafel Vegan Ușor.

Instrucțiuni

1
Clătiți fasolea garbanzo sub apă rece și aruncați-le pe cele rele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
ApăApă
2
Se pune într-o oală mare și se acoperă cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Lăsați să se înmoaie 24 de ore și clătiți din nou.
4
Așezați fasolea garbanzo, ceapa și cartoful în vasul unui robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până se toacă fin. Lăsând aproximativ 1 cană din amestecul de fasole garbanzo în vasul procesorului alimentar, turnați restul într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Adăugați usturoiul, coriandrul, coriandrul, chimenul, sarea, piperul și ardeiul cayenne în amestecul de fasole garbanzo din vasul procesorului alimentar; procesați la nivel scăzut pentru a amesteca bine. Întoarceți amestecul de fasole garbanzo rezervat în vasul procesorului alimentar și adăugați sucul de lămâie, uleiul de măsline și făina; procesați-l pe low într-o masă grosieră. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CoriandruCoriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
6
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în amestecul de fasole garbanzo până se omogenizează uniform. Folosind mâinile umede, formați amestecul în bile cu diametrul de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
7
Se toarnă uleiul de canola într-un wok adânc de 1 până la 2 inci și se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti bilele falafel, rotindu-se astfel incat toate partile sa fie rumenite uniform, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Scoateți falafelul din ulei și scurgeți-l pe prosoape de hârtie. Repetați pentru a găti bilele de falafel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista