Falafel aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 272 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, ou, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt falafel, cum se face falafel / falafel cu năut, Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din New York a la Cart, și Falafel.
Instrucțiuni
1
Într-un procesor de alimente sau blender piure de năut. La năut adăugați usturoi, unt de arahide, ceapă verde, ceapă, ou, coriandru, chimen, piper cayenne și sos de soia; procesați până se amestecă bine. Formați în bile, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Unt De Arahide
Ceapa Verde
Năut
Coriandru
Sos De Soia
Usturoi
Chimen
Ceapă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Bile maro pe toate părțile.