Fajitas de vită și pui cu ardei și ceapă

Fajitas de vită și pui cu ardei și ceapă
Fajitas de carne de vită și pui cu ardei și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 417 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de smântână, ulei de măsline, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Fajitas de pui cu ardei și ceapă la grătar, Fajitas amestecate cu ardei și ceapă, și Fajitas de friptură cu ceapă la grătar, ardei și roșii Cherry prăjite cu sos Chimichurri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 10 ingrediente într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti fajitas, tăiați grăsimea din friptură. Înscrieți un model de diamant pe ambele părți ale fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Combinați 1 1/2 căni de marinată, friptură și pui într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Se sigilează și se marinează la frigider 4 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Combinați marinada rămasă, ardeii grași și ceapa într-o pungă de plastic cu fermoar. Se sigilează și se marinează la frigider timp de 4 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MarinadaMarinada
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
6
Scoateți friptura și puiul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
FripturăFriptură
7
Scoateți legumele din pungă; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MarinadaMarinada
8
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Așezați friptura, puiul și legumele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gătiți 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
10
Înfășurați bine tortilele în folie; așezați pachetul de tortilla pe grătar în ultimele 2 minute de timp la grătar. Aduceți marinada rezervată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Tăiați friptura și puiul în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BoabeBoabe
FripturăFriptură
12
Așezați friptura, puiul și legumele pe un platou de servire; stropiți cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
FripturăFriptură
13
Aranjați aproximativ 1 uncie de friptură, aproximativ 1 uncie de pui, 3 pene de ardei gras și 1 pană de ceapă într-o tortilla; se acoperă cu 1 lingură de salsa, aproximativ 1 linguriță de smântână și 1/2 lingură de coriandru. Îndoiți laturile tortilla peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SmântânăSmântână
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
FripturăFriptură
14
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
15
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista