Fajitas de vită cu Pico De Gallo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fajitas de vită cu Pico de Gallo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 628 calorii. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de flanc, tortilla de făină, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Fajitas De Vită Cu Pico De Gallo, Fajitas la grătar cu Pico De Gallo, și Quesadillas De Carne De Vită Măcinată Pico De Gallo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pansamentul Italian și condimentul fajita într-un vas superficial sau o pungă de plastic cu fermoar; adăugați friptură. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Preîncălziți un grătar electric interior cu două fețe, conform instrucțiunilor producătorului, la înălțime.
Așezați fripturile pe grătar, închideți capacul și grătiți 10 minute (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați fripturile în diagonală peste cereale în felii foarte subțiri și serviți cu tortilla, brânză și Pico de Gallo.
Notă: Când utilizați un grătar în aer liber cu gaz sau cărbune, fripturi la grătar, acoperite cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 8 minute. Întoarceți și grătiți încă 5 minute sau la gradul dorit de coacere. Procedați conform instrucțiunilor. Doar în scopuri de testare, am folosit condimentul McCormick Fajita.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.