Fajitas de porc cu ardei pentru 2

Fajitas de porc cu ardei pentru 2
Fajitas de porc cu ardei pentru 2 necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 599 calorii, 28G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită smântână, carne de porc și piper portocaliu și salsa. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Fajitas De Porc Cu Ardei, Fajitas Cu Ardei De Pui, și Fajitas "Burger" Cu Trei Ardei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați amidonul de porumb într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carne de porc, câteva bucăți pe rând și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc, ardeii și ceapa în ulei la foc mediu până când carnea de porc nu mai este roz și legumele sunt fragede. Se amestecă salsa; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dientes De AjoDientes De Ajo
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați aproximativ 3/4 cană umplând centrul fiecărei tortilla; se acoperă cu brânză mărunțită și smântână. Îndoiți părțile laterale ale tortilelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Fajitas funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ross8. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă, cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructul roșu luminează peste palat, culegând zmeură și condimente sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe final lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista