Fajitas De Friptură Mexicană

Fajitas De Friptură Mexicană
Fajitas de friptură mexicană durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 431 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită chimen măcinat, sare condimentată, oregano și oțet. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 56%. Fajitas de Carne (friptură Fajitas), Friptură Fajitas, și Friptură Fajitas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de portocale, oțetul, usturoiul și condimentele; adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat; pus deoparte. Într-o tigaie, sotati ceapa si ardeii in 1 lingura ulei pana cand sunt fragede; scoateți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți și aruncați marinada. În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită în uleiul rămas timp de 2-4 minute sau până când ajunge la coacerea dorită. Întoarceți legumele în tigaie;încălziți. Puneți carnea și legumele pe tortilla. Dacă doriți, acoperiți cu brânză și serviți cu sos picante și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa1 Cană De Sos Picant Sau Salsa
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Fajitas în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista