Fajitas cu carne de porc și piper
Fajitas cu carne de porc și piper ar putea fi exact rețeta mexicană pe care o căutați. Această rețetă conține 4 porții, cu 459 de calorii , 34 g de proteine și 20 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,06 dolari per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați tortilla din făină, ulei de canolan, amidon de porumb și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Per total, această rețetă obține un scor solid de 63% . Rețete similare sunt Fajitas cu pui de la Mommie Cooks , Fajitas cu friptură de vită și Carne de porc trasă de la Dr Pepper .
Instrucțiuni
Puneți amidonul de porumb într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați carnea de porc, câte câteva bucăți odată, și agitați pentru a le acoperi. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc, ardeii și ceapa în ulei la foc mediu, până când carnea de porc nu mai este roz, iar legumele sunt fragede. Adăugați salsa și încălziți bine.
Așezați aproximativ 3/4 din cana de umplutură în centrul fiecărei tortille; acoperiți cu brânză rasă și smântână. Îndoiți marginile tortillelor.