Fajitas Creveți La Grătar
Reteta Fajitas creveți la grătar ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 25 minute. O porție conține 451 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ardei gras, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Fajitas Creveți La Grătar, Fajitas De Creveți, și Fajitas De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este gătită, dar nu crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Înfășurați o fâșie de slănină în jurul fiecărui creveți; capete sigure cu scobitori.
Pe șase frigarui de metal sau lemn îmbibat, alternativ creveți, ardei și ceapă. Grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz și legumele sunt fragede, ungându-se frecvent cu sos de grătar.
Scoateți creveții și legumele din frigarui; aruncați scobitori.
Așezați pe o parte a fiecărei tortilla. Se acoperă cu salată, roșii și brânză; ori peste.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.