Faceți Înainte Bastoane De Unt De Migdale

Faceți Înainte Bastoane De Unt De Migdale
Asigurați-vă înainte bastoane unt de migdale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 26 de cenți pe porție. Un amestec de ou, cremă de brânză, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest condiment. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Asigurați-Vă Înainte De Migdale Pinwheels, Faceți Cartofi Piure Cu Unt Rumenit, și Make-Ahead Șuncă Și Ouă Enchiladas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă zahărul și aroma de migdale și se lasă deoparte. Într-un castron separat se amestecă untul, brânza și gălbenușul de ou. Se amestecă face înainte Cookie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
UntUnt
BrânzăBrânză
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amestecă.
4
Rulați pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Tăiați în jumătate.
6
Așezați 1 jumătate pe foaia de prăjituri unsă. Lingura pe amestec de migdale și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Așezați a 2-a jumătate deasupra.
8
Ungeți cu albus de ou ușor bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
9
Coaceți 22-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
11
Tăiați în benzi de 1/2 inch.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista