Fabulos Pământ Curcan Meatloaf

Fabulos Pământ Curcan Meatloaf
Fabulous Ground Turkey Meatloaf este un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 364 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $4.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper măcinat, țelină, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cea Mai Bună Pâine De Curcan Măcinată, Cea Mai Bună Pâine De Curcan Măcinată, și Cea Mai Bună Pâine De Curcan Măcinată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți oul, sucul de legume, smântâna, sosul Worcestershire, salvie, pătrunjel, oregano, sare, piper negru și sos de ardei iute într-un castron mare. Se amestecă ovăzul și se lasă să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
Suc De LegumeSuc De Legume
Piper NegruPiper Negru
SmântânăSmântână
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
OvăzOvăz
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, ardeiul gras si telina pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă amestecul de legume, ciupercile și curcanul în amestec de ovăz; se modelează într-o pâine și se transferă într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
LegumeLegume
UntUnt
țelinățelină
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă sosul de roșii și sosul de chili într-un castron; se toarnă peste pâine de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Carne de curcan în meniu? Încercați asocierea cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Stave & Steel Bourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Doage & Oțel Bourbon Butoi În Vârstă De Cabernet Sauvignon
Doage & Oțel Bourbon Butoi În Vârstă De Cabernet Sauvignon
100% din Cabernet Sauvignon nostru a fost în vârstă de 4 luni în butoaie carbonizate, Kentucky bourbon, creând un vin corpolent cu arome de fructe îndrăznețe, cireșe întunecate, mure și prune îmbogățesc Palatul, oferind o structură excelentă și taninuri generoase. Influențele bourbon adaugă note de vanilie, caramel și condimente care duc la un finisaj lung și neted.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista