Eve Pudding
Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian ? Eve Pudding ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 236 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, unt, curmale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 13% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Eve's Addiction , Christmas Eve Mice și Sparkler de Revelion .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara; se adaugă la amestecul de smântână. Încorporați mere și curmale.
Transferați într-o formă de budincă de 8 cești bine unsă; acoperi.
Așezați mucegaiul pe un suport într-o oală adâncă; adăugați 1 inch de apă fierbinte în oală.
Aduceți la un fierbere ușor; se acoperă și se fierbe la abur timp de 1-1/2 până la 1-3/4 ore sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată, adăugând mai multă apă la nevoie.
Scoateți mucegaiul din oală; se lasa sa stea 10 minute.
Într-o cratiță grea mică, combinați ouăle, zahărul și untul.
Se încălzește la foc mic, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă și atinge 160°, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron mic, bate smântâna până când începe să se îngroașe.
Adăugați vanilie; bate până se formează vârfuri tari. Se pliază în amestecul de ouă.
Desfaceți budinca pe o farfurie de servire; tăiate în felii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "