Essentials: Tort Mare De Ciocolată

Essentials: Tort Mare De Ciocolată
Dacă 65 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., esențiale: tortul de ciocolată mare ar putea fi uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 20 de porții cu 418 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână făină, ciocolată, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Smoothie de căpșuni acoperit cu ciocolată cu Garoafe esențiale pentru micul dejun, Clătite mari și pufoase din lapte copt, și Elemente Esențiale: Hummus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt două tigăi de copt de 13x9x2 inch; căptușiți fundul cu hârtie cerată sau pergament și ungeți hârtia. Făinați tigăile (puteți" făina " tigăile pentru tortul de ciocolată cu pudră de cacao, dacă doriți) și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți împreună apă clocotită și cacao până se omogenizează. Apoi amestecați laptele și vanilia. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Dacă este posibil într-un mixer în picioare, bateți împreună untul și zahărul până devin palide și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați câte un ou, bătând bine după fiecare adăugare. La viteză mică, bateți amestecul de făină în 3 loturi și amestecul de cacao în 2, alternând făină-cacao-făină-cacao-făină. Aluatul poate părea coagulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Se toarnă jumătate din aluat în fiecare tigaie și se netezesc blaturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat și tortul începe să se îndepărteze de tigaie, 25-35 de minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Faceți glazură: topiți ciocolata tocată într-un cazan dublu sau într-un castron așezat peste o oală cu apă clocotită. Se răcește la temperatura camerei. Bateți împreună untul și crema de brânză până devin ușoare și pufoase (nu am găsit frișcă de brânză în magazin, așa că am bătut-o acasă până când părea puțin mai ușoară și mai pufoasă înainte de a adăuga untul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați ciocolata răcită și ingredientele rămase și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9
Asamblați tortul numai atunci când straturile de tort s-au răcit complet.
10
(Aș dori să adaug o notă despre rețetele din memoriile lui Ruth Reichl: multă vreme am presupus prost că sunt doar vitrine, dar sunt de fapt foarte bune și funcționează.)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista