Escarole - salată de rucola cu ardei prăjiți și ceapă marinată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Escarole-rucola cu ardei prăjiți și ceapă marinată. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ardei prăjiți, ceapă la grătar și salată de brânză Feta, Calamari, ardei copți prăjiți și salată de ceapă roșie murată la grătar, și Cârnați italieni la grătar cu ardei, ceapă și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Cojiți și tăiați ardeii grași în fâșii subțiri.
Combinați 1 lingură de oțet balsamic și 1 linguriță de miere într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Adăugați ceapa și cimbrul; aruncați bine pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute.
Combinați restul de 2 linguri de oțet, restul de 1 linguriță de miere, muștar Dijon, sare și piper într-un castron mic. Adăugați treptat ulei de măsline, amestecând cu un bici.
Combinați escarole, rucola, fâșii de ardei gras și amestec de ceapă într-un bol mare.
Stropiți amestecul de oțet peste amestecul de escarole și aruncați ușor pentru a combina.