Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Escarola cu slănină și fasole albă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, zahăr, fasole cannellini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Escarole cu slănină și fasole albă, Rotini cu fasole albă și Escarole, și Cârnați cu Escarole și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură pliată, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie; pune slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 12 minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional.