Epicurian Cowboy Spice Frecat, Cedru Planked, Tacos De Somon

Epicurian Cowboy Spice Frecat, Cedru Planked, Tacos De Somon
Epicurian Cowboy Spice frecat, cedru Planked, Tacos de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1366 calorii, 88G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $10.19 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 71 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pudră de curry, chiffonadă de varză, scânduri de grătar de cedru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Epicurian Cowboy Spice Frecat, Cedru Planked, Tacos De Somon, Somon cu scânduri de cedru cu grătar de condimente, și Somon Cu Scânduri De Cedru.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă bine toate ingredientele frecate într-un vas de sticlă și se lasă deoparte. Cooks notă: poate fi sigilat în sac de depozitare sau borcan timp de până la 1 săptămână. Acest lucru va face aproximativ 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați toate ingredientele ensalada într-un castron de sticlă și amestecați bine. Puneți deoparte pentru tacos.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați fileul de somon în 3 părți egale și aranjați pe scândurile de cedru pre-înmuiate. Acoperiți somonul generos cu freca de condimente (aproximativ 1 cană pe kilogram). Este în regulă dacă o frecare de condimente cade pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Puneți scândurile de somon peste cărbuni foarte fierbinți de mesquite/stejar sau hickory și acoperiți grătarul până când frecarea condimentelor s-a topit pentru a forma un strat peste somon și scândură, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți capacul de pe grătar. Dacă scândurile se aprind, asigurați-vă că flăcările nu ard fileul, deoarece gustul zahărului ars nu ar trebui să fie aroma dominantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți scândurile de somon de pe grătar și acoperiți ușor cu folie. Lăsați fileurile să se odihnească timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Adăugați fileurile într-un castron mare și lăsați-le deoparte. Între timp, prăjiți tortilele de porumb peste cărbuni fierbinți sau pe un comal preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați ensalada în castron cu somonul și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Folosind 2 tortilla de porumb prăjită suprapusă, scoateți o parte din amestecul de somon pe tortilla și acoperiți cu o parte din brânză. Repetați cu tortilele rămase și umplutura. Pentru serviciul autentic în stil Baja, utilizați bărci simple de hârtie pentru servirea navelor. Barcile vor permite tacos - urilor să stea în poziție verticală pentru o prezentare mai bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
BrânzăBrânză
SomonSomon

Ingrediente

2fresh Anaheim chiles foc prăjit, jupuit și tocatfresh Anaheim chiles foc prăjit, jupuit și tocat1capetechiffonade proaspete de varză verdechiffonade proaspete de varză verde3scânduri de grătar de cedru (înmuiate timp de 3 ore)scânduri de grătar de cedru (înmuiate timp de 3 ore)2ardei iute proaspete pasilla foc prăjită, stem, însămânțate și tocatardei iute proaspete pasilla foc prăjită, stem, însămânțate și tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricafea prăjită întunecată de bună calitate, măcinată grosiercafea prăjită întunecată de bună calitate, măcinată grosier48tortilla proaspătă de porumb (de preferință de casă)tortilla proaspătă de porumb (de preferință de casă)454Nuci de orice fel (tocate)Cotija brânză maruntita pentru topping tacosCotija brânză maruntita pentru topping tacos596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1buchetfrunze proaspete de cilantro; tocat (produce aproximativ 1 cană)frunze proaspete de cilantro; tocat (produce aproximativ 1 cană)1buchetpătrunjel proaspăt cu frunze plate; tocat (produce aproximativ 1 cană)pătrunjel proaspăt cu frunze plate; tocat (produce aproximativ 1 cană)11 kilogram de dovlecel,brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri--1/2 T oțet de vin alb (sau oțet de orez)--1/2 T oțet de vin alb (sau oțet de orez)1buchetceapă verde proaspătă; tocat (produce aproximativ 1 cană)ceapă verde proaspătă; tocat (produce aproximativ 1 cană)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichimen măcinatchimen măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripiper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriturmeric măcinatturmeric măcinat11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2(iarnă)suc de lămâie proaspăt stors, aproximativ 1 1/2 linguri, opționalsuc de lămâie proaspăt stors, aproximativ 1 1/2 linguri, opțional1capetevarză roșie proaspătă, chiffonadevarză roșie proaspătă, chiffonade3kgfile de somon sălbatic, dezosat și fără pielefile de somon sălbatic, dezosat și fără piele1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricondimente de fructe de mare (recomandat: Old Bay)condimente de fructe de mare (recomandat: Old Bay)2ardei iute serrano, tăiați finardei iute serrano, tăiați fin

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Capitolul 24 incendiază și inundă focul Pinot Noir cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Un studiu în terrior într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește drept trambulină, menținându-l tonifiat și elegant.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate95
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista