Endive cu rucola Tabbouleh

Endive cu rucola Tabbouleh
Endive cu rucola Tabbouleh ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 144 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,1 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Rucola Quinoa Tabbouleh, Salată De Rucola Cu Andive, și Salată De Rucola Și Andive.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună tabbouleh, pachetul de condimente și 1 cană de apă clocotită; lăsați să stea 30 de minute. Se amestecă rucola și următoarele 8 Ingrediente. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Aranjați 5 frunze de andive în jurul marginilor a 6 pahare de tip martini cu tulpină. Puneți tabbouleh în pahare și garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
AndiveAndive
3
Pentru endive cu aperitive de rucola Tabbouleh, lingurați tabbouleh în frunze de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
AndiveAndive
4
Notă: pentru tabbouleh mix am folosit mixul de salată tabbouleh din Orientul Apropiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista